Viser 1-10 af 152 resultater
22.02.22
Rigtig mange danske virksomheder arbejder allerede med bæredygtighed i deres forretningsmodel. Men udviklingen af nye løsninger og forretningsmodeller, med Verdensmålene som omdrejningspunkt, kan være dyrt og kræve adgang til…
24.09.20
Circular Food Technology arbejder med upcycling – opkvalificerende genbrug. Biprodukter som ellers ville blive kasseret som affald, får ny værdi ved enten at blive genopfundet som et nyt produkt, eller som en del af et nyt produkt.
23.09.19
Thomas Hofman-Bang, adm. direktør i Industriens Fond, blogger om behovet for hurtigere at omsætte de gode idéer til konkrete produkter og øget konkurrenceevne.
04.04.19
Camilla Brückner, direktør for UNDP’s nordiske kontor blogger om verdensmålene som et springbræt for bæredygtig innovation.
11.06.19
Lise Walbom, CEO for Food Nation blogger om verdensmålene og vigtigheden af at fortælle om de fremskridt, der sker inden for bæredygtighed på fødevareområdet.
12.06.18
Henrik Schramm Rasmussen blogger om virksomhedernes muligheder ved at bidrage til bæredygtige løsninger.
25.02.22
Der findes ikke bare ét værktøj, som løser din udfordring med at måle om virksomheden forbedrer sig, og der findes ikke blot én standard for rapportering. Det afhænger helt af, hvad der skal måles og…
24.09.18
Ulla Tørnæs, Minister for udviklingssamarbejde, blogger om private virksomheders bidrag til udviklingen i verdens fattigste lande.
04.09.18
Kasper Larsen fra KLS PurePrint blogger om hvordan virksomheden gik fra krise til fremgang ved at arbejde ud fra FN's verdensmål.
05.03.19
Professor Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand for Carlsbergfondet og Carlsberg Group, blogger om FN's verdensmål og bæredygtighed