Kærnemælkshorn med marcipanremonce

Få Gl. Vindinges opskrift på gammeldags kærnemælkshorn med marcipanremonce, som egner sig godt til et lækkert mellemmåltid eller dessert.

Sådan bager du kærnemælkshornene

Følg disse steps i opskriften for at bage vores lækre kærnemælkshorn med marcipan. Start ud med at røre dejen sammen, lav derefter marcipanremoncen, og kombiner så remonce og dej, som du gør dem klar til bagning i ovnen.

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne til dejen i en røremaskine, og rør til dejen er fin og glat (5 minutter).
  2. Lad herefter dejen hæve til dobbelt størrelse ved stuetemperatur.
  3. Kom marcipan, sukker og smør i en skål, og pisk det til remonce med en håndmikser.
  4. Rul herefter dejen ud på et meldrysset bord, og skær mindre trekanter.
  5. Kom en lille kugle remonce i hver, og rul dejen til et horn.
  6. Læg dem på en bageplade, og lad dem hæve ved stuetemperatur i ca. 30 minutter.
  7. Forvarm ovnen til 170 grader (top- og bundvarme).
  8. Bag kærnemælkshornene i ca. 10 minutter.

Servering

Når kærnemælkshornene er pæne og gyldne, er de klar til servering. Kærnemælkshornene kan spises både mens de er lune og nybagte eller efter de er kølet ned. 

Se flere opskrifter