Marengs med chokolade

Få Gl. Vindinges opskrift på hjemmelavede marengs-kys med chokolade til en lækker dessert eller lille snack til den søde tand.

Sådan laver du marengs

Følg disse steps i opskriften for at lave lækre små marengs kys. Denne opskrift på marengs kan laves med både mørk eller lys chokolade, alt efter hvad du selv foretrækker. 

Fremgangsmåde

  1. Hak chokoladen fint.
  2. Kom æggehvider i en skål, og pisk æggehviderne med en elpisker i 10 sekunder.
  3. Tilsæt flormelis og hvidvinseddike, og pisk til det har en fast, men lang konsistens.
  4. Vend herefter forsigtigt hakket chokolade i marengsen med en dejskraber.
  5. Forvarm ovnen til 70 grader (top- og bundvarme).
  6. Fordel marengsmassen ud på bagepapir, og tilbered det i ovnen i 6 timer.

Servering

Når marengsen er nedkølet, er den klar til servering. 

Se flere opskrifter