Sådan bager du småkagerne
Følg disse steps i opskriften for at bage lækre små chokolade småkager. Opskriften tager udgangspunkt i småkager med chokolade på 70% kakao, men du kan også altid skifte ud med lys eller hvid chokolade, hvis du foretrækker dette.
Fremgangsmåde
- Tag smørret ud af køleskabet, og skær det i mindre tern.
- Flæk derefter vaniljestangen, og skrab vaniljen ud.
- Hak hasselnødder og mørk chokolade groft.
- Fordel småkageblandingen i film, og rul det til en pølse, og lad det køle af.
- Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
- Skær derefter stykker på ca. 1 centimeters tykkelse af kagedejen, og placer dem på en bageplade.
- Sæt bagepladen i den forvarmede ovn, og bag småkagerne i 8-10 minutter.
Servering
- Lad småkagerne køle af ved stuetemperatur i ca. 30 minutter på en rist.
- Derefter er de klar til servering.
Hvis du gerne vil gemme nogle af småkagerne til senere, så put dem i en dåse med lukket låg, så de ikke bliver for tørre.