Småkager med chokolade

Få Gl. Vindinges lækre opskrift på småkager med mørk chokolade, som egner sig godt til eftermiddagskaffen eller som en lille dessert.

Sådan bager du småkagerne

Følg disse steps i opskriften for at bage lækre små chokolade småkager. Opskriften tager udgangspunkt i småkager med chokolade på 70% kakao, men du kan også altid skifte ud med lys eller hvid chokolade, hvis du foretrækker dette.

Fremgangsmåde

  1. Tag smørret ud af køleskabet, og skær det i mindre tern.
  2. Flæk derefter vaniljestangen, og skrab vaniljen ud. 
  3. Hak hasselnødder og mørk chokolade groft.
  4. Fordel småkageblandingen i film, og rul det til en pølse, og lad det køle af.
  5. Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
  6. Skær derefter stykker på ca. 1 centimeters tykkelse af kagedejen, og placer dem på en bageplade.
  7. Sæt bagepladen i den forvarmede ovn, og bag småkagerne i 8-10 minutter.

Servering

  1. Lad småkagerne køle af ved stuetemperatur i ca. 30 minutter på en rist.
  2. Derefter er de klar til servering.

Hvis du gerne vil gemme nogle af småkagerne til senere, så put dem i en dåse med lukket låg, så de ikke bliver for tørre. 

Se flere opskrifter