19.08.22 Nyheder

Grafisk indhold

På denne side finder I bannere, logoer m.m., der kan være relevante for jer, der ønsker at brande programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed

Logoer

Klimaklar Produktionsvirksomhed er et program, der udvikles i tæt samarbejde mellem Dansk Industri og Industriens Fond. Derfor ser vi gerne, at begge logoer bruges. OBS: Du højreklikker blot på billedet og trykker "gem som" og det gemmes med transparent baggrund (selvom det ikke ligner det).

KKPV logo i grøn farve DI + IF logo i sort KKPV logo i hvid DI + IF logo i hvid KKPV logo i sort DI + IF logo i lilla (brug helst)

Bannere

Download vores tre bannere i to størrelser: 600 x 200 (normal størrelse) og 600 x 330 (lidt højere format)

Normal banner 1 Større banner 1 Normal banner 2 Større banner 2 Normal banner 3 Større banner 3

Grafiske billeder

Hvis du skal lave visuelt indhold og har brug for et godt billede, er du mere end velkommen til at downloade nogle af nedenstående. Alle billeder er i tråd med programmets identitet og er i høj kvalitet, så vi sikrer os et flot og professionelt visuelt udtryk. Igen højreklikker du og gemmer/eller kopierer billedet - også selvom det ligner, at det nederste er skåret væk.

1 2 3 4 5 6 7 8

Plus det løse

Her finder du 1) PDF over vores farvekoder 2) PDF af vores "postkort", der lynhurtigt fortæller, hvad programmet går ud på, og hvad virksomhederne får ud af programmet 3) PDF I kan bruge ved præsentation af programmet

1) Farvekoder 2) One-pager: Klimaklar postkort
  1. Spørg endelig hvis du mangler bannere i andre formater eller lignende

  2. Husk endelig at spørg, hvis du mangler input til tekstmateriale/er i tvivl

Relateret indhold