Klimaklar Produktionsvirksomhed

TILMELD DIG NU 📩

GRATIS FORLØB: Lær at lave et CO₂-regnskab

En klimaklar produktionsvirksomhed er en konkurrencedygtig virksomhed. De store virksomheder kræver i stigende grad overblik over CO₂ -aftrykket og konkrete reduktionsplaner. De forpligter sig til at reducere CO₂ -udledninger fra hele værdikæden - også fra deres underleverandører. Derfor kræver både de store virksomheder i Danmark og kunder på eksportmarkederne nu, at I som underleverandører har viden om jeres CO₂ -aftryk.

Igennem Klimaklar Produktionsvirksomhed får I viden og værktøjer til at forstå egen CO₂-data, sætte reduktionsmål og inspiration til god klimakommunikation. I et Klimaklar-forløb får jeres virksomhed op til tre log-ins til en digital læringsplatform, hvor I får adgang til følgende online moduler:

Derudover får I også mulighed for 1:1 rådgivning med vores klimarådgivere ombord på progammet: NRGi, EnergySolution, Viegand Maagøe, Transition ApS, NIRAS & SustainX. Når I har været igennem programmet har I tilegnet jer viden om klimadagsordenen og GHG-Protokollen (inkl. scope 1-2-3) og udfærdiget virksomhedens CO₂-beregning. I vil kunne sætte mål for jeres kommende reduktioner og udarbejde handlingsplan og forsat holde jer konkurrencedygtige. Desuden vil I ved forløbets afslutning få tilsendt et Klimaklar-diplom.

En produktionsvirksomhed, betegner vi, som virksomheder, der har branchekoden: DB07-industribranchekode mellem 10.00.00 og 33.99.99.  Er du i tvivl om, hvad din branchekode er, kan du søge det frem her. Det er gratis for alle danske produktionsvirksomheder, uanset om I er DI-medlem eller ej.

TILMELD DIG NU 📩

Med programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed understøttes Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomheders ambitiøse målsætning om, at Danmark skal have verdens første klimaneutrale produktionsindustri og skabe øget grøn eksport, vækst og beskæftigelse i Danmark. Klimaklar Produktionsvirksomhed er et samarbejde mellem Dansk Industri og Industriens Fond

Følg os på LinkedIn

Hold dig opdateret på aktuelle nyheder om programmet og det grønne Produktionsdanmark.

Tryk her

Følg os på Facebook

Kig med, når vi deler relevante cases og meget, meget mere.

Tryk her

Følg os på Twitter

Følg med, når Klimaklar er ude ved forskellige debatter og oplæg.

Tryk her
Line Gry Knudsen

Line Gry Knudsen

Programleder, Klimaklar

Programleder

Frederik Bo Rosenquist

Frederik Bo Rosenquist

Konsulent

Klimarådgiver

Ida Sofie Klit Martinsen

Ida Sofie Klit Martinsen

Konsulent

Klimarådgiver

Stina Dueholt

Stina Dueholt

Konsulent

Kommunikationskonsulent

Marie Thorsø Kousgaard

Marie Thorsø Kousgaard

Chefkonsulent

Kommunikationskonsulent

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

Rekruttering

Kristian Lundquist

Kristian Lundquist

Studentermedarbejder

Rekruttering