• Cirkulær økonomi
  • Bæredygtighed

Partnerskaber – din vej til bæredygtig forretningsudvikling

Hvis du har ambitioner om blive en bæredygtighed virksomhed, så er det en forudsætning at etablere gensidige værdiskabende partnerskaber.

Et indblik i Plus Packs arbejde med partnerskaber.

Den centrale nøgle

De udfordringer verden står overfor er simpelthen for store og for komplekse til at en enkelt virksomhed kan løse dem. Derfor ser vi, at de virksomheder, der klarer sig allerbedst i den bæredygtige omstilling, bruger partnerskaber som redskab. Partnerskaber skal ses som en af de helt centrale nøgler til at skabe nye og mere bæredygtige løsninger, da man bringer flere kompetencer i spil for at finde løsninger og samtidig kan partnerskaber bidrage til at højne branchestandarder via tæt branchesamarbejde. Med partnerskaber skaber man et rodnet, som kan hjælpe med til accelerere ens egens virksomheds bæredygtighedsrejse og den bæredygtige omstilling af samfundet.

Men partnerskaber kan være en svær disciplin. Hvor finder man de partnere, som understøtter ens egen strategi og ambitioner? Og hvordan sikrer man, at alle partnere får det ønskede udbytte af partnerskabet?

Vi har allieret os med Partnerskabshuset Krydsfelt,  som har udviklet en proces til arbejdet med partnerskaber. Se mere nedenfor.

Værdi fra dag 1 i partnerskaber

Værdi i år 2 af partnerskaber

Kemi i partnerskaber

  1. Bliv klogere på FN's verdensmål

  2. Besøg www.verdensmålsportalen.dk