• Bæredygtighed

Måling & Rapportering

En nøgle til succes i arbejdet med verdensmål er at forholde sig til den positive værdiskabelse og den negative påvirkning, som virksomheden har i forhold til Verdensmålene. Virksomheden skal rapportere med transparens og åbenhed og visualisere det konkrete arbejde med FN’s Verdensmål, så de væsentligste interessenter kan vurdere virksomhedens specifikke bidrag. Uden måling og opmærksomhed overfor negativ indvirkning som følge af eksempelvis affald og energiforbrug, er det umuligt at arbejde sig frem til forbedringer.

Nedenfor finder du et overblik over nogle væsentlige tilgange til at vurdere din virksomheds præstationer i forhold til bæredygtighed og Verdensmålene. Du kan også finde inspiration fra andre virksomheder til at integrere Verdensmålene i din rapportering.

Relevante cases

Et program, der skal være med til at accelerere grøn omstilling og CO2-reduktion blandt danske produktionsvirksomheder.

Klimaklar Produktionsvirksomhed

Programmet Klimaklar Produktionsvirksomhed vil sikre, at alle danske produktionsvirksomheder inden udgangen af 2025 får adgang til viden og værktøjer, der gør dem i stand til at forstå og beregne egen CO2-udledning og reduktionsmuligheder med henblik på at styrke deres konkurrenceevne.

Tilmeld her
Peter Nyvang Lager

Peter Nyvang Lager

Chefkonsulent