• Case
  • Bæredygtighed

Royal Greenland A/S

Royal Greenland er en fiskerivirksomhed,  der  leverer vildtfanget fisk og skaldyr af høj kvalitet fra Nordatlanten og Arktis til forbrugere over hele verden.

Om Royal Greenland

Som en fuldt vertikalt integreret virksomhed kombinerer de fiskeri, primært egne fiskefartøjer, med forarbejdning på deres fabrikker i Grønland, Canada, Danmark og Tyskland, samt logistik og salg. På det globale marked er det lokale salgsorganisationer, der udvikler markederne, rådgiver kunderne og fungerer som vigtige led mellem fiskeri, produktion og markedsefterspørgsel. Deres primære arter er rejer, hellefisk, krabber og stenbider, som er fisket ved Grønland og Canada. Forarbejdningen sker dels på fabrikstrawlere og dels i landsbaserede fabrikker. Produkterne sælges enten forarbejdet som frostvarer eller som letkonserverede produkter opbevaret på køl. 

Royal Greenland og Verdensmålene

Lisbeth Due Scönemann-Paul, Corporate Sustainability Manager

Videobureauet Tordenskjold
Vi er med i projektet, da vi i gennem flere år har arbejdet med CSR og bæredygtighed, og ønsker at inkorporere Verdensmålene 2030 i dette arbejde. Vi forventer, at kunne bringe vores arbejde videre og se det i et større perspektiv samtidig med, at vi har fokus på lokale forhold i de områder vi opererer. Royal Greenland

I forbindelse med afslutningen på Fra filantropi til forretning fortæller Lisbeth Due Schönemann-Poul, coporate responsibility manager hos Royal Greenland A/S, hvad arbejdet med bæredygtighed og FN's Verdensmål har betydet for deres virksomhed.